14. marca 2013

Cestovanie Carla Higdona

V októbri roku 1974 sa v oblasti Medicine Bow National Forest v americkom Wyomingu odohralo bizarné blízke stretnutie tretieho druhu. Muž menom Carl Higdon sa vybral na lov losov na juh od mesta Rawlins. Onedlho v lese narazil na skupinku piatich losov, a tak zdvihol pušku a zamieril. Vystrelil, no strela akoby letela len niekoľko metrov a potom iba dopadla na zem. Šiel teda v jej trajektórii a našiel ju zdeformovanú na zemi. Potom začul praskanie konárov, a keď sa obzrel, zbadal medzi stromami akúsi postavu.



"Muž" mal na výšku asi 180 centimetrov, bol oblečený v čiernom priliehavom oblečení, a na opasku mal znak šesťcípej hviezdy a akýsi žltý znak. Higdon si tiež všimol, že má akosi netypicky ohnuté nohy. "Muž" krivo držal hlavu, vlasy mu stáli kolmo, nemal viditeľnú bradu ani obočie a namiesto dlaní mal na koncoch rúk len akési špice.

Netypický návštevník sa Higdona odrazu spýtal, či nie je hladný. Higdon povedal, že je, a tak mu "muž" podal štyri tabletky, z ktorých si jednu vzal. Návštevník si potom krabičku s tabletkami vložil späť do vrecka. Higdon v podstate ani nevedel, prečo si ju vzal, a tak sa "muža" spýtal, na čo vlastne slúžia. Ten mu odvetil, že sú to "štvordňové" tabletky, a keď si jednu vezme, po štyri dni nepocíti hlad. Návštevník sa vraj potom predstavil pod menom Ausso a navrhol Higdonovi, nech ide s ním. Higdon súhlasil, na čo "muž" svojimi rukami predviedol pár pohybov a obaja sa zrazu ocitli v priesvitnej komore. Higdon si uvedomil, že sedí v kresle moderného vzhľadu, s rukami pripútanými k operadlám a s akousi helmou na hlave, z ktorej vystupovalo niekoľko drôtov. Oproti nemu sa nachádzal panel s rôznymi pákami a znakmi, s ktorými Ausso manipuloval. Veľkosťou miestnosti si Higdon nebol istý, no v pravom hornom kúte videl akési zrkadlo, v ktorom za sebou videl 5 losov, ako meravo stoja v niečom, čo pripomína klietku. Miestnosť však vraj bola dosť malá na to, aby sa do nej losy zmestili.

Keď Ausso zatiahol za najväčšiu páku, zdalo sa, že miestnosť sa hýbe. Keď vzlietli, Higdon pod sebou zbadal objekt veľkosťou podobný basketbalovej lopte, ktorý považoval za Zem. V miestnosti sa nachádzala minimálne ešte jedna bytosť, ktorá však po pristátí "zmizla." Ausso tvrdil, že precestovali 163 000 svetelných rokov, i keď cestovali iba chvíľu. Na novej planéte vraj Higdon videl rôzne budovy pripomínajúce veže a počul zvuky podobné holiacemu strojčeku. Na planéte bolo teplo a silné svetlo, a tak si Higdon kryl oči rukami. Pred vežou stálo niekoľko postáv pripomínajúcich obyčajne oblečených ľudí, ktoré sa medzi sebou rozprávali.

Ausso potom rukou ukázal na vežu a obaja sa ocitli v nej. Higdon stál v miestnosti na malej plošinke, pričom sa zo steny vysunul akýsi "sklenený štít", za ktorým na druhej strane sedel Ausso. Asi po troch minútach sa štít zasunul späť a Ausso Higdonovi povedal, že nie je ten, koho hľadali a že sa musí vrátiť späť na Zem.

Higdon sa teda podobným rýchlym spôsobom vrátil na Zem, pričom sa objavil na svahu, šmykol sa na kameni a poranil si rameno, hlavu a krk. V tom momente nevedel kým je a trvalo mu, kým sa zorientoval a zistil, že auto stojace neďaleko je jeho. Po chvíli sa trocha spamätal a rádiom zavolal šerifovi. Nevedel kde sa nachádza, no nakoniec ho polícia pred polnocou našla. Ešte dlho bol zmätený a vyčerpaný, nevedel rozoznať ani vlastnú manželku a opakoval vetu "vzali mi môjho losa."

Nakoniec ho vzali do nemocnice, kde mu našli odreniny z pádu na svahu a jedno oko mal zakrvavené. Hladina jeho vitamínov bola až neprimerane vysoká a znaky po tuberkulóze, ktoré mal predtým na pľúcach, zázračne zmizli. Po pár dňoch sa Higdon zotavil. Správa o incidente taktiež hovorí, že jeho auto bolo nájdené v oblasti, do ktorej sa autom vôbec nedalo dostať. Približne v tom čase tiež na oblohe iní svedkovia videli zvláštne svetlá. Ako dôkaz o jeho stretnutí Higdon vo vrecku našiel spomínaný náboj, ktorý bol úplne zdeformovaný po náraze do niečoho extrémne pevného. Muž bol taktiež podrobený testom a hypnóze, z ktorých viacmenej vyplývalo, že si príbeh nevymyslel.




Zdeformovaná strela z Higdonovej pušky


 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára