21. marca 2014

Sadistickí mimozemskí chirurgovia?

9. septembra 1967 nabrali udalosti ohľadom UFO v Amerike náhle nečakaný spád. Farmár žijúci neďaleko Alamosy v Colorade sa jedného rána zhrozil, keď našiel svojho obľúbeného koňa Lady v strašnom stave. Mŕtvemu zvieraťu niekto z hlavy stiahol kožu a odrezal všetky svaly. Mozog a niektoré vnútorné orgány tiež chýbali. Naokolo sa však nenachádzali žiadne pneumatiky ani stopy, dokonca ani žiadna krv. To, čo sa našlo, bolo omnoho nepozemskejšie.

Do pôdy okolo zvieraťa bolo akoby vypálených 15 kruhových otvorov a kruh s priemerom 90 cm spolu so 6 dierami. Každá diera mala priemer asi 10 cm a bola asi 10 cm hlboká. Farmár na mieste dokonca cítil akýsi medicínsky zápach. Následne zavolal lesného správcu, ktorý sa na vec mal bližšie pozrieť. Ten sa rozhodol, že oblasť okolo zdochliny zmeria Geigerovým počítačom, pričom nameral neprimerane vysokú radiáciu. Netypické okolnosti smrti zvieraťa sa čoskoro dostali aj na titulné stránky novín. Do prípadu sa potom zapojili aj úrady.

Zbytky zvieraťa sa dostali k doktorovi Johnovi Altshulerovi, profesorovi klinickej medicíny a patológie z univerzitného zdravotného strediska v Colorade. Doktor bol šokovaný najmä povahou rezných rán. Boli totiž spravené takým spôsobom, s akým sa doposiaľ nestretol. Na tele zvieraťa boli vidieť presné rezné rany a tmavé červené miesta, ktoré naznačovali, že svaly boli rozrezané a vypaľované nejakou špeciálnou chirurgickou tepelnou metódou (laserová metóda v roku 1967 ešte nebola dostupná). Doktora však najviac znepokojovala skutočnosť, že v tele nebola takmer žiadna krv. Vo svojej správe napísal: "Nech už orgány odrezal ktokoľvek, dokázal odstrániť srdce, pľúca a artériu koňa tak, že celý hrudník ostal suchý." Skúsený patológ nemal poňatia, ako sa toto mohlo niekomu vôbec podariť.

I keď sa tento prípad ohavného zabitia dostal roku 1967 do mediálneho obehu, dôkazy naznačujú, že sa vôbec nejednalo o prvý prípad tohto druhu. Tieto javy zaznamenával bádateľ Charles Fort v Anglicku už na prelome 19. a 20. storočia. Je tiež známe, že sa odvtedy takýchto desivých zmrzačení odohralo už na tisíce a tisíce. Vo väčšine prípadov ide o dobytok – kone, kozy, ovce, kravy, no zmrzačené boli už i domáce zvieratá ako psy. Vo väčšine prípadov taktiež zvieratám chýbali pohlavné orgány. Tie niekto odrezal s takou presnosťou, že po nich na tele neostala ani stopa. Vedci prišli s viacerými domnienkami, ktoré prítomnosť mimozemšťanov vylučujú a vinu pripisujú skôr dravcom alebo satanistickým kultom, no dnes už nemožno o účasti UFO v týchto prípadoch pochybovať.

Vo februári 1968 vyšetrovali dôstojníci z projektu "Blue Book", ktorý spadal pod letecké sily USA a zaoberal sa zbieraním informácií o UFO, prípad farmára, ktorý žil 50 km na sever od Kansas City v Missouri. Nemenovaný farmár údajne asi o 3:20 nadránom zazrel jasné svetlo, ktoré vydával nejaký neznámy objekt. Mal priemer asi 3 metre a vznášal sa vo výške 6 až 7,5 metra nad zemou. Neskôr toho dňa zistil, že mu zo stajne zmizlo viacero kusov dobytka. V roku 1975 vyšetroval zástupca šerifa z oblasti Coryell zabitie teľaťa blízko Copperas Cove v Texase. Predchádzalo tomu totiž mnoho pozorovaní o podivných svetlách na oblohe. Zistilo sa, že mnoho kráv malo odrezané pohlavné orgány, pričom na mieste neboli žiadne stopy po krvi. Vo všetkých prípadoch sa na mieste okolo zdochlín nachádzali kruhy vytlačené do tvrdej zeminy.

Nasledujúceho roku objavil Gabriel Valdez, policajt v Novom Mexiku, podobné stopy na ranči Manuela Gomeza neďaleko Dulce. V tomto prípade bola zabitá trojročná čierna krava s bielou hlavou. Jej ľavé ucho, jazyk, vemeno a riť boli vyrezané nejakým ostrým a veľmi presným nástrojom. V blízkosti zvieraťa sa našli stopy po niekoľkých trojnožkách a kruh spálenej trávy. Podľa testov bola tiež radiácia v oblasti asi dvakrát vyššia, než by mala byť. O 2 roky bol na tej istej farme zabitý býk. Smrť v tomto prípade spôsobila nadmerná dávka radiácie.

Amerických farmárov tieto drastické útoky pochopiteľne stále viac rozčuľovali. Nemohli však nič robiť. Behom niekoľkých posledných dekád došlo k ďalším mnohým zmrzačeniam, ktoré sa objavili v štátoch Nebraska, Wyoming, Arkansas, Montana či Idaho. Dnes je viacerým logicky zmýšľajúcim jasné, že mimozemšťania na našich cicavcoch robia drsné genetické pokusy. Prečo to však robia? Isté je, že niečo sa stále deje, a my nevieme prečo. Isté je, že tento neobvyklý masaker pokračuje aj dnes. ZATIAĽ iba na zvieratách.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára