4. mája 2018

Fred Reagan a robotické stonky

Zatiaľ čo mnoho stretnutí s UFO a jeho okupantmi je zdokumentovaných autoritami či spisovateľmi detailne, niektoré bizarné prípady ostávajú značne zabudnuté. Jeden z takýchto prípadov, ktorý by si vďaka svojim netypickým znakom zaslúžil viac pozornosti, sa stal v júli 1951 na oblohe nad štátom Georgia. Pilot Fred Reagan vtedy totiž zažil nadmieru podivné stretnutie, na ktoré napokon neskôr doplatil životom.

Reagan toho dňa letel vysoko na oblohe vo svojom malom lietadle Piper Cub, čo preňho bola typická aktivita. V jednom momente však jeho stroj nejaká neznáma sila začala vyťahovať vyššie, po čom lietadlo narazilo do UFO. Niektoré zdroje uvádzajú, že Reagan po náraze padal voľným pádom bez padáku k zemi, niekde je tento detail vynechaný. Muž sa každopádne krátko na to ocitol na palube UFO, kde ho obkolesili bizarné, asi meter vysoké bytosti, ktoré pripomínali "kovové stonky špargle".  Interiér pritom páchol podobne ako ozón či ako síra. Bytosti sa vznášali vo vzduchu a zdalo sa, akoby muža chvíľu pozorovali.

Ešte bizarnejšie však bolo to, že robotickí okupanti sa Reaganovi za haváriu ospravedlnili a po krátkej lekárskej prehliadke mu oznámili, že vyliečili jeho rakovinu, o ktorej svedok vôbec netušil. Fred sa nakoniec prebral na poli bez akýchkoľvek zranení. Neďaleko sa nachádzali trosky jeho lietadla, pričom motor bol zarytý skoro dva metre v zemi. Tento fakt značil, že lietadlo vskutku muselo spadnúť z veľkej výšky, a ak by sa v ňom niekto nachádzal, nemal by žiadnu šancu na prežitie. Takisto by však nikto nemohol prežiť pád z tejto výšky bez padáku. Vyzeralo to teda, že Fred Reagan je šťastlivec, ktorý prežil zrážku s UFO a bol dokonca vyliečený od zhubnej choroby.

Prípad však má zlovestný zvrat. O necelý rok po tomto stretnutí totiž Fred zomrel v ústave pre psyhicky chorých. Záznamy údajne spomínali, že príčinou smrti bola "degenerácia mozgového tkaniva následkom rádioaktívneho ožiarenia." Prípad sa koncom 60-tych rokov objavil v časopise "Flying Saucers Review," avšak viac detailov o ňom zrejme už neexistuje. Ak teda Reagana naozaj uniesli mimozemšťania po tom, čo sa im toto stretnutie vymklo z rúk a spôsobili zrážku, a následne sa ho pokúsili vyliečiť od rakoviny, prečo svedok neskôr zomrel na následky ožiarenia? Nevedeli snáď, že paluba ich UFO môže byť pre ľudí smrteľne nebezpečná, alebo šlo o zámer? A je vôbec tento prípad skutočný, ak je dokázané, že svedok zomrel (a možno aj predtým bol) psychicky chorý? To už ostáva nevyjasnené.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára