9. júla 2021

Mimozemšťanka s vymeniteľnou hlavou

Počas 70. rokov minulého storočia bolo Japonsko uchvátené vlnou záujmu o rôzne okultné a paranormálne javy. Okrem jasnovidcov, New Age či vyvolávania duchov sa tam vtedy udiali aj nemenej podivné stretnutia s nepozemskými bytosťami. Jedným z nich bol aj zážitok istého kamionistu, ktorý bol označený len ako pán F a ktorý zahŕňal bytosť ženského vzhľadu, ktorá zjavne potrebovala novú hlavu.

3. septembra 1974 sa pán F vybral na rutinnú jazdu do mesta Tamano v okrese Okajama s nákladom nábytku, ktorý tam mal doručiť. Náklad mal byť na mieste už o siedmej ráno, a tak musel vyraziť ešte v noci. V skorých ranných hodinách F zastavil na diaľnici č. 30, aby si doprial pauzu a najedol sa. Následne sa znova vydal na cestu, no netrvalo dlho, keď si na oblohe všimol netypické striebristé svetlo. Z tohto javu sa nakoniec stalo UFO, ktoré pristálo vedľa cesty len niekoľko metrov od nákladiaku. Pán F potom zrejme stratil vedomie, keďže nedokázal presne opísať, čo sa dialo. Keď sa však znova prebral, čakalo ho prekvapenie.

Na sedadle spolujazdca odrazu sedela podivná žena, aspoň tak ju pán F najprv vnímal. Keď sa však pozrel bližšie, jej tvár pripomínala masku, s dvoma otvormi na oči, avšak bez akýchkoľvek ďalších rysov. Na výšku mohla mať bytosť asi 160 centimetrov a jej vlasy siahali po ramená. Materiál, z ktorého mala žena šaty, pripomínal gumu, a čo bolo ešte zvláštnejšie, z hlavy jej trčal akýsi špicatý roh. Netreba dodávať, že pán F bol z tohto zjavu veľmi rýchlo nesvoj.

Bytosť k nemu vraj potom prehovorila mechanickým hlasom a tvrdila, že prišla navštíviť Zem, avšak sťažovala sa, že "s jej hlavou je niečo zle" a dokonca žiadala, aby jej ju pán F vymenil. Keď sa zmätený svedok spýtal, ako to má spraviť, mimozemšťanka mu nariadila stlačiť tri tlačidlá na jej hrudi. To aj spravil, na čo sa jej hlava dala dať dolu a bytosť mu znova nakázala stlačiť tlačidlá v opačnom poradí a nasadiť novú hlavu. Odkiaľ mal však kamionista k dispozícii novú mimozemskú hlavu, to už nie je podľa výpovede objasnené.

Po tejto procedúre sa údajne ešte obaja spolu rozprávali. Mimozemšťanka mu povedala, že na svete je viacero bytostí jej druhu, avšak nemajú záujem o podmanenie si celej planéty. V skutočnosti vraj sú všetci vesmírni utečenci, ktorí sa usídlili na Zemi, pretože ich slnko sa zrazilo s inou hviezdou. V hlavách majú taktiež počítače, ktoré im umožňujú komunikovať s pozemšťanmi v akomkoľvek jazyku. Bytosť pánovi F ešte pred odchodom sľúbila, že sa znova stretnú, a potom nejakým neznámym spôsobom odišla. 

Pán F sa potom znova ocitol na ceste a dorazil do cieľa načas, no aj tak si nemohol vybaviť asi 20 minút cesty. Keď došiel domov, svojej manželke len oznámil: "Dnes som sa rozprával s mimozemšťankou a vymenil som jej hlavu." Netreba snáď približovať, aká bola jej reakcia. Jeho kolegovia mali na vec tiež zjavne svoj názor, avšak príbeh sa nakoniec v roku 1976 objavil v japonskom časopise o UFO a vesmíre. Spomínalo sa tam tiež, že pán F pri inej ceste o niekoľko mesiacov neskôr znova zbadal ďalšie UFO, avšak tentokrát zrejme nenasledovalo žiadne stretnutie. Prečo si však údajná mimozemšťanka vybrala práve jeho na výmenu svojej hlavy, to zrejme vŕtalo v hlave viacerým zúčastneným v tomto prípade. 

Nákres pána F, ktorý zobrazuje mimozemšťanku

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára