23. marca 2013

Mimozemšťanka z Winchesteru

Roku 2004 sa na rušnej ulici v meste Winchester v Hampshire odohralo podivné stretnutie. Miestny člen rady menom Adrian Hicks bol jedno rušné sobotňajšie popoludnie v centre mesta. Po tom, čo si v bare dal obed, sa vybral do kníhkupectva, no už tam si všimol istú ženu, ktorá šla po ulici. Hicks videl, že s ňou niečo nie je v poriadku. To, ako sa pohybovala a jej celkové vystupovanie ju úplne vyčlenilo z davu. Po chvíli sledovania si Hicks uvedomil, že sa v podstate ani nepozerá na ľudskú bytosť.



Sledoval ju asi 9 minút, pričom jej šiel párkrát aj oproti. Žena mala na sebe akúsi sukňu podobnú tým, ktoré nosia baletky. Mala husté blond vlasy, veľké oválne oči a usmievala sa. Bola priateľská a vyzeralo to, že si prítomnosť ostatných dokonca užíva. Kráčala smiešnym krokom, tak ako kráčajú tučniaky, a medzitým krútila rukami vo vzduchu.

Hicks sa zrazu vyľakal, keď sa bytosť zastavila asi dva metre od neho. Potom však pokračovala hore ulicou High Street, pričom ju veľmi zaujali hodiny nad budovou Lloyds Bank. Viacero ľudí sa za ženou otáčalo, no nejavili o ňu väčší záujem. Niektorí si ju aj vyfotografovali, ale na verejnosť zatiaľ žiadne fotky neprenikli. Hicks sa domnieval, že prítomnosť bytosti by mohla mať súvis s viacerými pozorovaniami UFO v okolí Winchesteru a s tajnými operáciami na neďalekej vojenskej základni. Hicks, ortopedický technik s viac ako 35 ročnou praxou, si svoj zážitok 5 rokov nechával pre seba, pretože sa bál, že príbeh ohrozí jeho zvolenie do miestnej rady. Po tom, čo miesto úspečne dostal, nakoniec vyšiel so zážitkom na verejnosť. Zaplatil dokonca 400 libier umelcovi, ktorý mimozemskú ženu stvárnil do kreslenej podoby. Teraz od vlády požaduje, aby prezradila, čo za pozorovaniami UFO a mimozemských bytostí v skutočnosti stojí.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára