6. apríla 2013

Bloods Point Road

Štát Illinois sa vyznačuje dlhou históriou plnou rôznych duchárskych príbehov a legiend. Jedným z najznámejších miest, ktoré je vraj zamorené duchmi, je cesta s príznačným názvom Bloods Point Road, nachádzajúca sa pri dedine Cherry Valley v oblasti Boone County. Plachí miestni sa jej dlho vyhýbajú a označujú ju za "najdesivejšiu cestu, na ktorej sa môžete uprostred noci ocitnúť."


Strašenie a legendy
Cesta dostala pomenovanie po výskumníkovi Arthurovi Bloodovi, ktorý sa v oblasti aj s rodinou usídlil v 19. storočí. V okolí sa odohralo viacero úmrtí, ktoré zahŕňali i vraždu, samovraždu, popravy obesením či rôzne nehody. Väčšina aktivity sa sústredí v okolí mosta, ktorý vedie ponad železničnú trať.


Asi najznámejší príbeh hovorí o autobuse, ktorý havaroval a spadol z mosta, pričom pri nehode umreli i deti. Legenda vraví, že keď vodiči na moste zaradia neutrál, budú neviditeľnými rukami odtlačení ďalej. Ak má niekto zaprášené auto, objavia sa mu na ňom i odtlačky detských rúk. Na moste vraj znie i detský krik, ktorý po tragickej udalosti stále počuť. Príbeh má však diery v tom, že v záznamoch sa nepodarilo nájsť ani zmienku o podobnej nehode.

 
Ďalšia mrazivá historka hovorí o čarodejnici menom Beaula, ktorá vraj obesila svoje deti a potom i seba z mosta. Jej prízrak sa po okolí prechádza v podobe hnijúcej zapáchajúcej mŕtvoly, na ktorú keď sa ktokoľvek pozrie, má silné nutkanie utiecť, no čarodejnica ho pohľadom ovládne a nedovolí mu ujsť. Ľudia majú údajne pri stretnutí s týmto démonickým prízrakom nutkanie na vracanie.

Cestou v noci taktiež uháňajú prízračné vozidlá rôznych tvarov, zahŕňajúc i policajné auto, ktoré si svedkovia všimnú vďaka blikajúcemu majáku, ktorý ich v tme začne náhle prenasledovať. Po krajnici sa často prechádzajú duše tých, ktorí na ceste prišli o život, sprevádzaní čiernymi pekelnými psami, ktoré podľa svedkov neváhajú zaútočiť. Nie všetci miestni však týmto príbehom veria. Robert Morris, ktorý v oblasti žije viac ako 30 rokov, nikdy nezažil nič paranormálne a tvrdí, že historky sú odvodené iba od netypického názvu samotnej cesty.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára