24. februára 2015

Únos Telemaca Xaviera

16. septembra 1962 Telemaco Xavier zmizol po tom, čo ho údajne uniesli tri mimozemské bytosti. Xaviera naposledy svedkovia videli kráčať tmavou cestičkou vedúcou popri džungli, keď sa večer vracal z futbalového zápasu v meste Villa Conceica v Brazílii. Tento prípad mimozemského únosu bol znepokojivý hlavne v tom, že muža už nikdy nikto nevidel.

Svedkami únosu boli traja robotníci z neďalekej plantáže, ktorí autoritám zhodne odprisahali, že z oblohy sa náhle zniesol oválny svietiaci objekt sršiaci iskrami, ktorý pristál na čistine. Z objektu vyskočili tri humanoidné bytosti a schytili osamelého Xaviera. Muž sa snažil brániť a s únoscami zápasil, avšak márne. Bytosti ho odtiahli do objektu, ktorý potom odletel obrovskou rýchlosťou.

Na mieste sa polícii podarilo nájsť známky zápasu, no to bolo všetko. Zistilo sa však, že v tom istom čase v oblasti zmizlo niekoľko prasiat, kráv a sliepok, čo bolo pripisované návštevám UFO. Redakcia novín v Rio de Janeiro následne publikovala článok, v ktorom otvorene písala o tom, že Xavier sa stal obeťou únosu mimozemských bytostí. Brazília bola totiž stále krajnou, kde boli pozorovania UFO a únosy bežnou vecou. Niektorí vyšetrovatelia si boli istí, že muž bol mimozemštanmi permanentne priradený k pozemskej zbierke, pričom bol prehliadnutý, hodnotený a analyzovaný v nejakom vesmírnom laboratóriu. Telemaco Xavier sa už na Zem nikdy nevrátil.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára