25. októbra 2017

Tri ženy a muž v klobúku

Internetom koluje mnoho zvláštnych fotografií a ešte zvláštnejších príbehov, ktoré sa k nim viažu. Jednou zaujímavou fotografiou je aj obrázok troch žien a záhadnej tmavej postavy v klobúku, ktorá sa za nimi na fotke objavila. Vraví sa totiž, že jedna z nich krátko na to zomrela pri autonehode. Čím však postava v skutočnosti je?

O fotke veľa informácií dostupných nie je. Vyzerá to, že bola spravená v Spojených Štátoch, no dátum alebo totožnosť žien sú neznáme. Príbeh hovorí, že ženy boli sestry a v ten deň šli na pohreb svojej matky (zvláštne však je, že sú oblečené v bielom). Zdá sa tiež, že muž v klobúku, ktorého pri fotení zjavne nikto nevidel, má ruku položenú na ramene jednej ženy. Historka tvrdí, že sa táto žena o niekoľko dní zabila pri nehode. Čo z toho je však pravda?

Niektorí ľudia, ktorí fotku skúmali a upravovali najmä jej kontrast, tvrdili, že postava v klobúku je v skutočnosti trocha priesvitná a že za ňou vidieť pozadie. Bez ďalších detailov je však nemožné dokázať, či sa vskutku jednalo o akéhosi zvestovateľa smrti, ktorý sa nielen zjavil v deň pohrebu, ale dokonca označil ďalšiu obeť. Fotografia môže byť upravená naschvál a príbeh vymyslený, alebo sa môže jednať o akési nedorozumenie a postava predstavuje reálnu osobu. Má to však jeden háčik. Muž v klobúku až príliš nápadne pripomína bytosť z kategórie zlovestných "shadow people" (ktorých sme si rozoberali v inom článku).

Existujú stovky výpovedí, pri ktorých svedkovia opisujú desivé stretnutia s touto a podobnými tmavými bytosťami, ktoré sú často spájané so spánkovou paralýzou. Tieto strach naháňajúce postavy sa väčšinou objavujú v noci, kedy sú ľudia neschopní pohybu alebo kriku, a niekedy sa objavujú v celých húfoch a doslova sa priživujú na strachu svojich obetí. Jedným z najznámejších opisov je aj spomínaný "muž v klobúku", pričom niektorí svedkovia ho opisujú, ako keby "velil" celej skupine shadow people. Zjavenie muža v klobúku je stále sprevádzané silne negatívnou energiou, ktorá v obetiach vyvoláva pocit smrteľného ohrozenia. Mohlo sa teda v tomto prípade jednať o túto bytosť, ktorá prostredníctvom rodinnej fotografie zvestovala smrť jednej zo sestier? 



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára