4. apríla 2013

Bytosti pri Silbury Hill

Silbury Hill v anglickom Wiltshire je kriedový, umelo vytvorený kopec, ktorý je súčasťou Stonehenge a spadá pod správu svetového dedičstva UNESCO. Dodnes sa s istotou nevie, na čo kopec v dávnych dobách slúžil, no v jeho okolí sa už odohralo mnoho nevysvetliteľných fenoménov.

Nasledujúci prípad sa odohral skoro ráno 6. júla 2009. Policajt, ktorý chcel radšej zostať v anonymite, šiel okolo kopca na aute, keď na poli, na ktorom sa nedávno v obilí objavila záhadná formácia, zbadal stáť tri vysoké postavy. Boli oblečené v akýchsi svetlých priliehavých kombinézach s kapucňami, ktoré pripomínali tím forenzných vyšetrovateľov. Cudzinci mali takisto blond vlasy a boli vysokí približne 180 cm.


Strážnik odstavil auto a vykročil k poľu. Cudzinci vyzerali, že si so záujmom obzerajú obrazec na poli. Keď sa strážnik dostal na kraj poľa, začul zvuk podobný výbojom statickej elektriny, ktorá akoby pokrývala celé pole. Chlpy na rukách a vzadu na krku sa mu zježili. Skúšal na postavy z diaľky kričať, no nemalo to žiaden efekt. Keď však vkročil na pole, cudzinci si ho všimli a dali sa do behu.



Strážnik neskôr istému UFO vyšetrovateľovi povedal, že bytosti bežali nadľudskou rýchlosťou. Stačilo, že sa raz otočil, a keď sa na miesto znovu pozrel, už ich nebolo. Zvuk statickej elektriny však znel stále a strážnikovi začalo byť nevoľno. To ho znepokojilo a tak sa vrátil do auta. Po zbytok dňa ešte cítil silné búšenie v hlave. To však nebolo všetko.


V nasledujúcich dňoch sa okolo strážnika sústredili aj iné zvláštne javy. Spotrebiče sa v jeho rukách záhadne vypínali, akoby bolo jeho telo stále nabité elektrinou. Mal problémy so spánkom, ktoré obvykle nemával. Takisto vraj počul klopanie na svoje dvere, no keď otvoril, nikto tam nebol. Strážnik cítil, že si so sebou priniesol domov prítomnosť čohosi neznámeho. Raz keď si šiel v noci na záhradu zapáliť, zbadal v diaľke na oblohe oranžovú guľu, ako sa pomaly vznáša, až nakoniec veľkou rýchlosťou vystrelila na oblohu. Iní svedkovia taktiež krátko po strážnikovom stretnutí videli neoznačenú helikoptéru, ako 3 hodiny krúži nad daným poľom. Podobné javy sa okolo svedkov vyskytujú často po stretnutiach s UFO a jeho posádkou, čo môže byť dôkaz toho, že policajt si zážitok nevymyslel.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára