2. marca 2017

Blízke stretnutia obrieho druhu

Stretnutia s mimozemskými tvormi majú často naozaj podivné aspekty, najmä čo sa týka vzhľadu údajných návštevníkov z kozmu. Niekedy to sú "mozgy" z inej planéty, niekedy zas obludy podobné japonským Pokémonom a často klasickí "malí siví" mužíci bez emócií. Jedným z takýchto vesmírnych druhov sú však aj mohutné bytosti, ktoré boli prítomné v prípade Zanfretta či pri iných stretnutiach.

Najviac dominujúcimi z opisov mimozemských cestovateľov sú taktiež okrem malých chudých postáv aj ľudsky pôsobiaci "vesmírni bratia", ako ich svedkovia opisujú, či hroziví "reptiliáni" s výzorom plazov. Prekvapivo však značne vysoké číslo hlásení zahŕňa taktiež vysoké, doslova obrie postavy kozmických návštevníkov. Mnohé z týchto prípadov však často nevyvolajú väčší záujem už len preto, že znejú veľmi podivne a prehnane, keď svedkovia tvrdia, že videli troj až štvormetrové postavy. Pozrime sa však na dva známe prípady z Veľkej Británie, kedy sa svedkovia naozaj stretli s obrími humanoidmi, ktorí značne prevyšovali najvyšších ľudí na Zemi.

Prvý prípad sa odohral v roku 1958 blízko Balmoral v Škótsku. Členovia armády toho dňa mali základný tréning v divočine škótskej prírody. Dvaja vojaci mali za úlohu striehnuť na nižšom kopci, kde si vykopali zákopy a utáborili sa tam. Hneď prvého rána ich však znenazdajky vyrušil zvláštny "klokotavý" zvuk, ktorý sa ozval zo skupinky stromov, vzdialených od nich na desiatky metrov. Vojaci boli zvedaví a tak sa za zdrojom zvuku opatrne vybrali, keď sa na ich prekvapenie z tieňov porastu vynorili dve ohromné postavy, ktoré sa k nim približovali ťažkopádnou, zlovestnou chôdzou. Vojaci boli samozrejme premožení strachom a tak sa rýchlo z miesta stiahli. Pri úteku ešte začuli akési zasvišťanie, na čo sa nad krajinou objavil obrovský diskovitý objekt, ktorý, ako sa zdalo, ich začal tiež prenasledovať. Pulzujúce UFO sa potom znieslo nízko nad ich hlavy, avšak odletelo veľkou rýchlosťou a za sprievodu iskier.

Stretnutie s podobnými vysokými bytosťami sa taktiež odohralo v roku 1978 blízko Stonehenge, ktorý je dlhé roky známy pre svoju nadprirodzenú aktivitu a tajomné sily. Rodina Schwabovcov sa jedného večera po rodinnom stretnutí vracala neskoro domov, keď sa okolo jedenástej večer na ceste pred ich autom objavila obria, asi štvormetrová postava. Pán Schwab samozrejme prudko dupol na brzdy, zatiaľ čo rodina v úžase sledovala, ako sa z oblohy zniesol pás silného svetla. Vtedy bolo postavu vidieť úplne jasne, pričom bola asi dvakrát tak vysoká ako bežní ľudia, mala na sebe strieborné šaty a pozerala sa na auto obrovskými očami.

Humanoidná bytosť sa následne vzniesla do vzduchu a pomaly stúpala v prúde svetla, ktorý vychádzal z veľkého hranatého objektu na oblohe nad cestou. Rodina pritom spomenula, že objekt bol čierny a vydával silný hukot, z ktorého im prišlo nevoľno. Postava potom zmizla v tomto objekte, ktorý rýchlo zmizol na nočnej oblohe a zanechal Schwabovcov v úplnom ohromení. Tieto prípady gigantických mimozemšťanov sa však akosi v histórii UFO strácajú a sú zatienené modernejšími stretnutiami s bytosťami, ktoré unášajú ľudí priamo zo spální a kradnú zvieraciu aj ľudskú DNA. Koniec koncov, stále viac prevažuje myšlienka, že aj mimozemské rasy - ktorých je zjavne mnoho - majú svoje odlišnosti a znaky takisto aj aj tie ľudské.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára