15. augusta 2017

"Tvor" z letiska Macachín

Na internete sa každým rokom objavujú zvláštne fotky, ktoré si nájdu priaznivcov aj skeptikov. Jedna takáto fotografia sa objavila aj v roku 2008 a pochádzala z letiska v argentínskom meste Macachín. Mužovi menom Fabian Romano sa v ten deň podarilo zachytiť niečo, čo niektorí nazývajú lietajúcim humanoidom či dokonca démonom.

Niekedy pred decembrom 2008 sa Romano nachádzal na letisku v meste Macachín, keď sa mu náhodou podarilo na jednej fotografii zachytiť podivný obraz, ktorý by tam nemal byť. Tento vyfotografovaný "tvor" vyzerá, že má krídla a pohybuje sa vzduchom s ľahkosťou a v značnej rýchlosti. Po analýze sa niektorí odborníci pokúšali určiť, aký veľký by tento tvor mohol byť, no výsledné názory hovorili o milimetroch až 80 centimetroch, čo neprinieslo nič nové. Keď fotka obletela internet, niektorí miestni začali tvrdiť, že tohto tvora už videli na letisku aj v okolitých obývaných oblastiach. Tvrdili tiež, že bytosť je jednoznačne dravá a vo svojom jedálničku preferuje lov na čerstvé mäso, aj keď tieto tvrdenia nemali reálne žiaden podklad alebo logický argument.

Bytosť na obrázku má sčasti humanoidný tvar, s výraznou hlavou a nohami a jasným obrysom krídel. Jej farba by mohla byť v odtieňoch oranžovej a hnedej, avšak kvôli priesvitnému a neostrému vzhľadu sa to nedá potvrdiť. Diskusia o tejto fotke sa točila okolo viacerých teórií. Zatiaľ čo niektorí veria, že ide o mimozemskú lietajúcu bytosť alebo dokonca démona s krídlami, logickejšie názory sa prikláňajú k tomu, že na fotke bol zachytený len istý druh hmyzu, ktorý sa dostal do záberu, keď prelietal okolo. Otázne však ostáva, prečo by mal mať nejaký hmyz tak jasne odlíšenú hlavu a nohy podobné ľudským. Je však možné, že šlo o konkrétny typ vtáka, ktorý by mohol mať výrazné perie na zadnej strane tela. Musíme však mať na pamäti, že Argentína je predsa len miestom, ktoré je známe pre častý výskyt mnohých neidentifikovaných objektov a pre stretnutia s humanoidnými bytosťami. Ak sa teda nejedná o podvod alebo o bežné zviera, mohla by fotografia Fabiana Romana vskutku znázorňovať neznámu lietajúcu bytosť.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára