31. januára 2014

Mimozemský kozmonaut z Kawanoe

Kawanoe bolo kedysi mesto ležiace približne v strede japonského ostrova Shikoku. Roku 2004 sa však spojilo s Doi, Shingū a Iyomishima, čo dalo vznik veľkomestu Shikokuchūō. Len málokto z dnešných obyvateľov tejto rozľahlej betónovej džungle však vie, že Kawanoe sa v minulosti stalo svedkom jednej neobvyklej návštevy z kozmu, o ktorej dokonca je aj fotografický dôkaz.

V noci 24. marca 1975 sa muž menom Giichi Shiota nachádzal na skládke odpadov v Kawanoe, keď sa stal svedkom veľmi podivnej udalosti. Podľa mužovej výpovede sa pred ním v diaľke objavila "svetielkujúca" postava odetá v akejsi kombinéze, ktorá sa vznášala vo vzduchu. Shiota bytosť pri výpovedi pohotovo označil za "mimozemského kozmonauta" a tvrdil, že sa pred ním vo vzdialenosti asi 90 metrov vznášala asi 2 metre nad zemou. Muž údajne už v minulosti mal možnosť pozorovať UFO, a tak týmto zjavom nebol až tak vyľakaný, no začala ho bolieť hlava.

Pri tejto poznámke vyvstáva otázka: snažil sa údajný mimozemšťan so svedkom telepaticky spojiť? Táto teória vychádza z rôznych iných prípadov, kedy svedkovia pri blízkom stretnutí a po ňom zažívali silné bolesti hlavy. Známy je prípad talianskeho strážnika menom Pier Zanfretta, ktorý tvrdil, že pri mučivých únosoch, keď sa s ním mimozemské bytosti "zhovárali", zažíval neznesiteľné bolesti hlavy. Shiota bol teda z tohto stretnutia taký ohromený, že sa rozhodol, že za každú cenu vyhotoví nejaký obrazový dôkaz, aby dokázal, že si nevymýšľa. Behom nasledujúcich nocí sa Shiota na miesto vracal znova a znova, vyzbrojený hneď tromi fotoaparátmi.

Mnoho svedkov nevysvetliteľných javov sa po svojich zážitkoch snaží získať dôkazy, aby obhájili pravdu, no bohužiaľ sa to väčšine už nepodarí. V prípade Giichiho Shiotu to však akoby zázrakom vyšlo. V noci 31. marca, po týždni bezvýsledného potulovania sa po skládke, Shiota zrazu znova pocítil nával bolesti v hlave. Následne zbadal akýsi modrobiely záblesk elektriny, ktorý sa vznášal vo vzduchu niekoľko metrov pred ním. Shiota na podivný jav, ktorý pripomínal podivný mrak elektrických výbojov, pozeral v úžase niekoľko minút, keď sa odrazu v strede objavila asi 1,8 metra vysoká humanoidná bytosť. Tentokrát sa "kozmonaut" vznášal len 30 centimetrov nad zemou a po chvíli sa začal približovať k udivenému svedkovi. 


Shiota však neprepadol panike a v návale adrenalínu začal pohotovo fotografovať so svojím Nikomatom EL. Z neznámych dôvodov však tieto obrázky v rámci ufologických kruhov akosi upadli do zabudnutia. Neznáma bytosť sa na ceste k svedkovi potom odrazu otočila napravo a zmizla iným smerom. Celá udalosť pritom trvala menej ako minútu. Za zmienku tiež stojí, že len mesiac pred týmto podivným stretnutím sa v japonskom meste Kofu odohralo iné blízke stretnutie s podivnou humanoidnou bytosťou, ktorá bola charakteristická podivnými ušami a tesákmi. Pri tejto udalosti však svedkovia pri sebe nemali fotoaparát.

Dnes sa Shiotove fotografie porovnávajú so známym prípadom astronauta z Cumberlandu. Zarážajúca je hlavne podoba a odev bytostí, ktoré akoby mali rovnaký pôvod. Shiota neznámu bytosť už viac nestretol. Išlo o mimozemského votrelca, interdimenzionálnu bytosť či akéhosi cestovateľa v čase? Alebo si muž celú záležitosť šikovne premyslel a na fotkách vidíme len jeho známeho, ktorý si navliekol doma vyrobený skafander? Ak sú teda Shiotove fotografie pravé, jedná sa o prevratný dôkaz o existencii mimozemskej inteligencie.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára