9. februára 2017

Pyramídová bytosť z Poole

Svedkovia paranormálnych udalostí už opisovali vskutku rôzne bytosti a javy, ktoré ich prenasledovali, ale asi žiadne svedectvo sa nepodobalo prípadu bratov Druceovcov z malého anglického mestečka Poole. Týchto dvoch chlapcov totiž v 60-tych rokoch z neznámych dôvodov prenasledovala nadmieru podivná, mechanická bytosť v tvare pyramídy.

Tento bizarný príbeh sa vraj odohral v prímorskom mestečku Poole na juhu Anglicka. 7-ročný Terrence Druce a jeho 6-ročný brat Broderick mali spoločnú izbu, a práve v nej sa podľa ich výpovedí odohralo prvé stretnutie so zvláštnou bytosťou, či možno dokonca povedať "objektom". Jednej noci v roku 1965 sa Terrence odrazu zobudil na to, že nad koncom jeho postele sa vznáša neznáma bytosť, ktorú opísal ako "...v tvare pyramídy, na výšku asi 1,2 metra. Pozostávala z mnohých farebných trojuholníkov, ktoré k sebe tesne priliehali. Mala tenké ruky zakončené klepetami podobnými krabovi". Vydesený chlapec pochopiteľne začal v šoku kričať, a to zobudilo jeho mladšieho brata. Ten tiež odprisahal, že zazrel tento zvláštny, nepozemský zjav na pár sekúnd, po ktorých sa bytosť rozplynula vo vzduchu.

Žiadne záznamy neudávajú, či sa potom chlapci s týmto nočným zážitkom zdôverili svojim rodičom, a ako na to oni zareagovali. Podľa predpokladu by sa však dospelí týmto príbehom zrejme nezaoberali a zamietli ho ako zlé sny. Ak by chlapci toto vysvetlenie prijali, zmierili by sa zrejme s tým, že šlo o nejakú ilúziu vyvolanú spánkom. To by sa však táto ilúzia nesmela znovu vrátiť v celej svojej podivnosti. Hneď nasledujúceho dňa po nočnom stretnutí šli bratia domov, keď znova stretli bizarnú bytosť a to priamo na parkovisku vedľa jedného auta. Terrence si pritom všimol, že špic objektu siaha asi do polovice okienka na aute a nie je farebný, ale tentokrát úplne čierny. Broderick si tiež všimol ďalšiu vec. Bytosť vraj taktiež mala akýsi nos alebo zobák, ktorý vystupoval v miestach, kde asi bola "hlava".

"Tvor" si akoby uvedomil, že si ho chlapci všimli, a tak sa otočil, no to už bratia neváhali a rozbehli sa z miesta čo najrýchlejšie preč. Bytosť ich našťastie neprenasledovala a tam sa zároveň tento neobvyklý príbeh aj končí. Nikto iný už podobnú bytosť v Poole ani nikde inde nenahlásil a po tomto prípade tak ostala len kopa nevysvetlených vecí. Odkiaľ sa robotická bytosť vzala a aké boli jej úmysly? Prečo sa zamerala práve na dvoch školákov z mesta Poole? Už len podľa vzhľadu pyramídovej veci sa dá predpokladať, že nebola biologickým stvorením a pochádzala najskôr z vesmíru. Predsa len, viaceré svedectvá o výskyte UFO udávajú trojuholníkovitý a pyramídový tvar neznámych objektov. K tejto teórii však neexistujú absolútne žiadne podklady ani dôkazy, ktoré by mimozemský pôvod bytosti potvrdzovali. Nad Dorsetom v tej dobe nikto žiadne UFO ani iné podivné javy nehlásil. Dodnes teda nikto nevie, či šlo o nejakého robota z inej planéty, interdimenzionálneho návštevníka z budúcnosti, alebo iba prehnanú predstavivosť dvoch detí, ktoré si chceli vystreliť z dospelých.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára