10. marca 2013

Cesta Dead Man’s Curve

Dead Man’s Curve sa nachádza v Clermont County v Ohiu a niektorí ju považjú za najstrašidelnejšie miesto v krajine. Najviac hlásení o nevysvetliteľných javoch sa sústreďuje na miesto, kde sa cesta č. 222 stretáva s cestou State Route 125, a vyzerá to tak, že miesto má temnú históriu.


Cesta bola postavená roku 1831 a fungovala na mýto. Do roku 1968 sa na nej nachádzalo mnoho nebezpečných zákrut, vďaka čomu sa na nej udialo viacero smrteľných nehôd. Cestu potom prebudovali na rovnejšiu, so štyrma prúdmi, no ani to nezabránilo ďalším nehodám. Napríklad roku 1969 zomrelo 5 teenagerov, keď do nich vo vysokej rýchlosti narazila zelená Impala. Z nehody vyviazol živý iba jeden človek menom Rick. Odvtedy na ceste pri nehodách zomreli desiatky ľudí.

Strašenie
Od nehody z roku 1969 vraj na ceste svedkovia videli postavu "stopára bez tváre", ktorého vraj videl i sám Rick. Prízrak je opisovaný ako trojrozmerná tmavá silueta. Väčšinou sa zjavuje v noci po jednej ráno, stojí na krajnici a ruku má vystretú, ako keby stopoval. Postava má na sebe podľa svedkov svetlé nohavice, modré tričko, má dlhé vlasy, no nemá žiadnu viditeľnú tvár. Niekedy sa zjavuje aj v strede cesty, a niektorí vodiči tvrdili, že po ich autách ktosi neviditeľný hádzal kamene. Niektoré správy hovoria aj o prízračnej zelenej Impale, ktorá prenasleduje autá, a nakoniec náhle zmizne.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára