6. marca 2013

Pristátie vesmírnej lode v parku

Dvanásteho februára 2010 šiel Roy Shaw, technik na dôchodku z anglického Devonu, vo večerných hodinách na prechádzku so svojím psom menom Sydney. Keď sa blížil k miestnemu klubu Lawn Bowling, zazrel na oblohe modré a červené svetlá. Keď sa svetlá zniesli nižšie, Roy si všimol, že ide o objekt, ktorý má oválny tvar a meria 30 stôp na šírku a 100 stôp na dĺžku. Po bokoch objektu svietili modré a červené svetlá. Plavidlo ešte nepravidelne preletelo nejakú diaľku, až nakoniec zosadlo na zem v neďalekom parku.



Roy sa šiel na vec pozrieť bližšie. Z plavidla odrazu vyšla neforemná prízračná postava, ktorú Roy opísal iba ako "biely tvar", na čo jeho pes začal divo štekať a ceriť na votrelca zuby. Postava mala na výšku asi 4 stopy a bola priehľadná, pričom sa k mužovi so psom pomaly približovala. Vydávala pri tom akýsi bzučiaci hluk.

Roy neváhal a vzal i so svojím psom nohy na plecia, pričom si v behu vyvŕtol členok. O chvíľu sa UFO prudko vznieslo v 45 stupňovom uhle. Keď sa Roy vrátil domov, ešte dlho potom bol zo stretnutia vynervovaný, a jeho pes Sydney bol tiež nepokojný. UFO vraj v ten večer videl minimálne ešte jeden ďalší svedok na prechádzke. Roy však napriek svojmu stretnutiu ostal skeptikom a incidentu nepripisuje paranormálny charakter.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára