4. decembra 2021

Mimozemské dôkazy Carlosa Diaza

Na začiatku 80-tych rokov minulého storočia sa istému mexickému fotografovi menom Carlos Diaz začali diať neobyklé veci. Všetko sa začalo v januári 1981, kedy sa mal Diaz stretnúť s novinárom na odľahlom parkovisku pri Mexico City. To však ešte netušil, že sa toho rána začne sled nepozemských udalostí, ktoré sa mu dokonca podarilo detailne zdokumentovať.

Diaz toho rána dlhšie čakal vo svojom aute v oblasti Ajusco Park na schôdzku s novinárom, keďže práve pracoval na istom projekte pre miestny časopis. Keď novinár stále neprichádzal a Diaz už rozmýšľal, že odíde, odrazu sa v údolí pod ním zjavila akási žltá žiara. Fotograf si spočiatku myslel, že ide zrejme o požiar, ktorý vznikol v pralese. O malú chvíľu sa však zdroj svetla mužovi ukázal, a bol dosť vzdialený lesnému požiaru. Asi 30 metrov od jeho auta sa totiž odrazu na oblohe vznášalo žiarivé oválne UFO oranžovej farby. Diaz teda neváhal, okamžite vytiahol svoj fotoaparát a cez čelné sklo auta spravil niekoľko záberov. 

V jednom okamihu sa však celé auto začalo neprirodzene natriasať, a tak z neho radšej vystúpil. Stihol ešte spraviť dve fotky, na čo zjavne vesmírny stroj vyrazil prudko nahor a zmizol v diaľke. Carlos Diaz však ešte len mal zistiť, že toto bol iba začiatok jeho podivných stretnutí, ktoré mali trvať roky. Samotná oblasť, v ktorej sa jeho prvé stretnutie odohralo, sa neskôr stala známa ako ohnisko mnohých pozorovaní UFO a netypických javov. Po svojm prvom zážitku bol Carlos dlhé dni zaneprázdnený úvahami. Zvedavosť mu nakoniec nedala, a tak sa začal na parkovisko pravidelne vracať s nádejou, že znova uvidí UFO. Spočiatku sa však nič nedialo, a tak si už myslel, že iba stráca čas. To sa však zmenilo 23. marca.

Toho dňa sa Diaz znova prechádzal okolím v Ajusco Park, keď si znova v jednom momente cez hmlu a dážď všimol známu žltú žiaru. Vyliezol teda na menší kopec, kde mal na UFO výhľad asi zo 45 metrov, pričom stroj sa vznášal priamo nad ním. Mal vraj podľa jeho slov kupolovitý tvar, s hladkým kruhom uprostred. Svedok toto divadlo istú dobu pozoroval a bol si takmer istý, že je na mieste sám, až kým ho zrazu niekto nechytil za rameno. Následne z nejakých dôvodov omdlel a zobudil sa, až keď bola tma a UFO bolo preč. Bol však udivený z toho, že aj napriek hustému dažďu boli jeho šaty úplne suché. V tom momente si už uvedomil, že sa stalo niečo neprirodzené.

Keď sa potom vrátil k svojmu autu, oproti bolo teraz odparkované druhé auto. Diaz vyhlasoval, že v tej chvíli k nemu pristúpila humanoidná bytosť so svetlými vlasmi a oznámila mu, že ak sa chce dozvedieť viac o tom, čo sa mu práve prihodilo, má sa na miesto vrátiť na obed nasledujúceho dňa. To sa samozrejme aj stalo, a keď fotograf na miesto dorazil na druhý deň, bytosť už sedela v tráve a čakala naňho. Oznámila mu potom, že to bola ona, kto ho včera schytil za rameno. Pochádzala tiež priamo z paluby UFO a tvrdila, že si postupne na udalosti predošlého dňa sám spomenie. Po týchto slovách údajného mimozemšťana sa počas nasledujúcich mesiacov skutočne Carlos postupne rozpomenul, čo sa vtedy dialo.

V momente, kedy sa mu UFO vznášalo nad hlavou, sa stroj zniesol tak nízko, že sa ho Diaz mohol dotknúť. Jeho ruka však len prešla žltým svetlom a zdalo sa, že so strojom doslova splynula. V ďalšom okamihu už UFO videl, ako sedí na platforme v akejsi mohutnej jaskyni. Videl vraj mnoho stalagmitov a formácií, ktoré pripomínali vytesané mayské symboly a sochy. Zbadal vraj taktiež viacero "ľudí", ktorí naňho kývali, a on im odkýval späť. Spomínaná bytosť, ktorá sa ho zhostila, ho potom viedla do menšej jaskyne, kde bolo 7 svietiacich oválnych predmetov. Následne bol vyzvaný, aby do jedného z nich vstúpil. Keď tak spravil, videl spočiatku len žlté svetlo, no odrazu bol okolo neho obraz lesa. Zdalo sa mu, že je v skutočnom lese a dokonca cítil aj vlhkosť vo vzduchu, avšak nemohol sa ničoho dotknúť.

 Po tomto umelom výlete mu bytosť ešte oznámila, že v týchto vajcovitých objektoch uchovávajú informácie a niektoré dáta mu boli takto odovzdané. Potom sa však už svedok presunul späť do UFO, a následne na parkovisko, miesto prvého kontaktu. To sa však údajne dialo ešte v 80-tych rokoch a predstavovalo to len začiatok kontinuálnych stretnutí a komunikácie s týmito mimozemskými návštevníkmi, čo sa podľa jeho slov občasne deje dodnes. Po zážitku s vajcovitým objektom v jaskyni potom Diaz tvrdil, že mu to občas umožnilo navštevovať rôzne ekosystémy a "cestovať" do mnohých oblastí sveta, stále za sprievodu jeho mimozemských priateľov.

Zmyslom týchto vízií a projekcií je podľa neho akési mimozemské vzdelanie o vzájomnom prepojení všetkého života a potrebe zachovania nášho životného prostredia na svete. Mnohých ufológov však Diaz týmito príbehmi nepresvedčil. Na druhej strane sa však počas rokov našlo veľa odborníkov aj laikov, ktorí jeho slovám a dôkazom veria a podporujú ho v jeho odvážnych tvrdeniach. Mexický reportér a ufológ Jaime Maussan bol stále presvedčený, že Diazove fotografie a videá celkom iste zobrazujú to, čo o nich tvrdí, a predstavujú jedny z najlepších dôkazov o mimozemskom živote. Odborníci z Arizony, ktorí fotky preskúmali, tvrdili, že sú vskutku autentické a neboli nijak upravované. 

Našli sa aj ďalší ľudia z Diazovho okolia, ktorí prisahali, že rovnaké, alebo veľmi podobné UFO viackrát videli. Carlos taktiež vravel, že mimozemšťania mu potvrdili, že Zem navštevujú už po celé tisícročia a zaujíma ich vývoj ľudstva, pretože sa údajne udial omnoho rýchlejšie, ako ich evolúcia, a tak sa snažia zistiť prečo. Iný známy výskumník, profersor John Mack, taktiež tento prípad skúmal do hĺbky a ostal v presvedčení, že ide o autentický dlhotrvajúci kontakt človeka s mimozemšťanmi. Samotný svedok sa od svojich počiatočných stretnutí a zdelení, ktoré dostal, začal vážne zaoberať environmentálnymi problémami a často o nich viedol aj prednášky. Obdržal vraj aj varovania, že ľudstvo svojím počínaním smeruje k úplnej skaze a vymretiu na Zemi. Carlos Diaz je podľa vlastných slov iba "poslom", a nie vizionárom, ako ho niektorí nazývajú. Jeho fotografie a videá taktiež dodnes predstavujú veľmi zaujímavé dôkazy, ak teda nerátame s tým, že sa mu už niekoľko desaťročí darí úspešne klamať celý svet.

 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára